fbpx

Små hold

Stressforløb i naturen
Tilmeld dig næste hold

Lær øvelser i naturen med fokus på at stressreduktion og få det bedre

Vi mennesker er alle stærke af natur. Vi er natur og er bygget til at overleve i og af naturen. Nogle perioder af livet kan vi være svækket. Her kan vi bruge naturen – genskabe kontakten til kroppen, os selv og omverden – blive stærke i og af naturen.

Det at bruge naturen, når vi er klemt i livet, er som sådan ikke noget nyt. Vi mennesker har gennem årtusinder brugt naturen terapeutisk til den restituere os og mange forskningsstudier har i dag vist, hvordan naturen har en betydelig positiv effekt på vores sundhed. 

NÆSTE HOLD I ÅRHUS STARTER MANDAG DEN 8. OKTOBER KL 11-13.

4 gange på følgende datoer: d. 8.11. – d. 15.11. – 22.11. og 29.11.

Formiddagshold

Lær at bruge naturens rum til at forbedre din mentale sundhed. Vi arbejder på mindske dine fysiske syptomer og skabe ro i hovedet og derved opnår du bedre trivsel og handlekraft i din hverdag.

  • Dette forløb er for dig, der ikke er på arbejdsmarkedet eller har fri om formiddagen.

Forløbet er særligt godt for dig der har været nede med stress eller kæmper med andre mentale overbelastningsreaktioner i eller efter en svær tid.

Spændinger sætter sig ofte uhensigtsmæssigt i kroppen og lukker af for reelt at mærke og sanse – være til stede. Det kan resultere i at vi mister noget af kontakten til vores krop og mister overblikket og fokus på det, der sker omkring os.

Tankemylder, bekymringer og følelsesmæssige rutsjeture kan påvirke hverdagen så det er svært at skifte spor.

Kontakt mig gerne hvis du har et spørgsmål eller har et andet ønsker. Tel: 61676150

INDHOLD

Vi starter det samme sted hver gang. Vi mødes om en kop kaffe/te/suppe, hvorefter vi bevæger os ud i skoven forskellige retninger hver gang. 

Du guides på en lille gåtur, hvor der undervejs er indlagt øvelser med særlig fokus på åndedræt, opmærksomhed og stimulering af kroppens sanser. Her arbejdes med at skabe ro og balance i nervesystemet. Du vil få redskaber som du selv kan bruge fremadrettet.

Jeg præsenterer løbende  små undervisningselementer ind, omhandlende et stresset nervesystem. Herunder hvordan øvelserne kan stimulere ro og styrke mentale robusthed.

Jeg ser min vigtigste opgave, som at skabe et trygt rum, hvor du kan få lov at være, uden du oplever ydre krav, du skal leve op til.

Du er velkommen

Kom gerne, selvom du føler dig udkørt, eller du ikke orker hverken ord eller andre mennesker. Det er netop her det naturterapeutiske rum kan noget helt særligt.

Du er også velkommen, hvis du blot søger et frirum til ro og egenomsorg.

Programmet for de to timer bygges op omkring elementer, der via forskellige studier inden for naturbaseret terapi, har vist sig at have en positiv effekt på netop stress, angst og depression. 

Skovbad

Faktuelt

  • Forløbet består af 4 gange af to timer  fra kl. 11 – 13.
  • Foregår i Marselisborg Skov ved Århus.
  • Jeg starter løbende nye hold. Se dato og sted for næste hold herunder.

STED:

  • Hørhaven i Marselisborg Skov syd for Århus. Vi mødes på parkeringspladsen ved Aktivitetscenteret, Ørneredevej 23, 8270 Højbjerg.

PRIS:

Det koster 680 kr. for alle 4 gange, som du betaler på en gang ved tilmeldingen.

MEDBRING:

– Liggeunderlag (har du ikke et kan du låne af mig)

– Et lille tæppe.

– Godt med tøj gerne en hue. Det er vigtigt for oplevelsen at du kan holde dig varm i alt slags vejr.

De 4 gange ligger på tirsdage fra kl.11-13 på følgende datoer:

29.10.

2.11.

9.11.

16.11

Holdet er fyldt op. Næste hold starter den 8. november.

De 4 gange ligger på Mandage fra kl 11-13 på følgende datoer:

8.11.

15.11.

22.11.

29.11.

TILMELDING HER

Se galleri

Ture med naturterapi

find en tur

Kalender