fbpx

Om mig

Mine samarbejdspartnere

Nicolai Kjær

Nicolai har fisket siden han var en lille dreng og bruger idag lystfiskeriet til koble af. Naturen har altid været et vigtigt element i Nicolais liv.

Med en hverdag som brandmand og familiefar, giver naturoplevelserne og frirummet ham et overskud, der kan mærkes i det daglige.

Nicolai elsker, at der er så mange aspekter i det at fiske og at man kan gribe det an, som man har lyst til. Både hardcore fiskenørdning eller ultimativ afslappelse.

Nicolai driver siden “NoHatNoFishing” på FB, hvor han engang imellem kommer med et tip eller to til lystfiskeriet, eller viser hvad han arbejder med af sysler omkring fiskeriet i sit lille værksted. Fx ideer til at lave egne blink. 

Nicolai er desuden uddannet TRiM Practioner, hvor han i en del af et team på en brandstation fører samtaler, hvis en kollega skulle have oplevet noget traumatisk. 

Nicolai Kjær

Dorthe Munch

Med sin store erfaring inden for outdoorlivet hjælper Dorthe til at lave spændende og varierede ture.

Hun har været i forskellige vandregrupper og har bl.a. besteget Nordafrika’s højeste bjerg Tupcal samt mange forskellige steder i Danmark. I Danmark har hun blandt andet vandret lang den danske vestkysten, gået camøoen og deltaget i et vandremaraton i søhøjlandet.

Dorthe elsker at være i naturen og er ude hver dag. hun går på opdagelse og overnatter i naturen på alle årstider. Hun har desuden stor fokus på sund kost som deltager vil nyde godt af.

Yogalærer Mia Katrine

Min faste yogainstruktør Mia Katrine har periodevist gennem de sidste 15 år dyrket yoga, hvor hun de sidste 8 år for alvor har taget yogaen ind i sit liv og sin hverdag.

I år 2018 færdiggjorde hun yogauddannelsen ved Yogahuset i Aalborg, som er en 200 timers certificeret yogauddannelse.

Mia Katrine har haft egen praksis siden januar 2019, hvor hun har undervist både børn og voksne i yoga.