fbpx

Hold dig opdateret

Nyheder fra Naturen
livskvalitet

Få nyheder om naturens mange fordele

Naturen og den friske luft gør noget ved os mennesker. De fordele du opnår ved at være mere ude vil smitte af på mange andre faktorer i din hverdag. 

I nyhedsbrevet vil jeg dele min interesse for naturens positive indvirkning på vores trivsel og mentale sundhed. Jeg vil inspirere dig til at benytte naturen mere eller på andre måder og jeg vil informere dig om, hvad der rører sig i Stærk af natur.

 

Viden i din indbakke
Skriv dig på listen til at modtage nyheder om naturen.

Udfyld din navn og email i felterne, bekræft din tilmelding i den mail du modtager – og så glæder jeg mig til at inspirere dig med nyheder om trivsel, stresshåndtering og mental sundhed for såvel private som for virksomheder, organisationer og institutioner.

Navn:
E-mail:

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet fra Stærk af Natur får du faglig, ergoterapeutisk viden og input til større mental sundhed, trivsel og arbejdsglæde for private, virksomheder, organisationer og institutioner. Du får også viden om oplevelser og sundhedsforløb i naturen samt lejlighedsvise tilbud om arrangementer, forløb og aktiviteter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet, hvis det ikke er noget for dig. Læs privatlivspolitik