fbpx

Hold dig opdateret

Nyheder fra Naturen
livskvalitet

Få nyheder om naturens mange fordele

Naturen og den friske luft gør noget ved os mennesker. Den styrke du opnår ved at være mere ude vil smitte af på mange andre faktorer i din hverdag. Bl.a. kan du via naturen opnå mere ro, mindre stress samt større sundhed og trivsel. 

På nyhedsbrevet vil jeg inspirere dig til at benytte naturens mange fordele, give dig gode råd til trivsel og mental sundhed i virksomheder, organisationer og institutioner samt og informere dig om, hvad der rører sig i Stærk af natur.

Herunder kan du vælge, om du ønsker nyhedsbrevet for private eller for virksomheder/organisationer/institutioner.

Viden i din indbakke for private

Skriv dig på listen til at modtage nyheder om naturen.

Udfyld din navn og email i felterne, bekræft din tilmelding i den mail du modtager – og så glæder jeg mig til at inspirere dig med nyheder fra naturen.

Navn:
E-mail:

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet fra Stærk af Natur får du viden om oplevelser og sundhedsforløb i naturen. Du får også lejlighedsvise tilbud om arrangementer, forløb og aktiviteter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet, hvis det ikke er noget for dig. Læs privatlivspolitik

Viden i din indbakke for virksomheder, organisationer og institutioner

Skriv dig på listen til at modtage nyheder om naturen.

Udfyld din navn og email i felterne, bekræft din tilmelding i den mail du modtager – og så glæder jeg mig til at inspirere dig med nyheder om trivsel, stresshåndtering og mental sundhed.

Navn:
E-mail:

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet fra Stærk af Natur får du faglig, ergoterapeutisk viden og input til større mental sundhed, trivsel og arbejdsglæde i virksomheder, organisationer og institutioner. Du får også viden om oplevelser og sundhedsforløb i naturen samt lejlighedsvise tilbud om arrangementer, forløb og aktiviteter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet, hvis det ikke er noget for dig. Læs privatlivspolitik