fbpx

Om mig

Min baggrund
Kontakt

Om Anja

Jeg hedder Anja og bor i Hammel, vest for Aarhus. Et område, der er velsignet med en fantastisk natur, som jeg er flittig bruger af. Naturen har altid tiltrukket mig, og det har altid betydet meget for mig at opholde mig ude og ofte gerne komme sådan rigtigt ud i naturen; Marker, skov, sø – væk fra civilisationen!

Jeg har gennem livet, som så mange andre, haft flere perioder, hvor jeg har oplevet symptomer på overbelastning og stress. Når jeg i disse perioder går mig en lang tur i skoven, mærker jeg, at der sker noget inden i mig. Jeg finder en følelsesmæssig ro og begynder at tænke mere klart og konstruktivt.

Det blev mere og mere tydeligt for mig, og jeg kunne begynde at fremkalde denne effekt mere viljestyret, når jeg havde behov for det.

Uddannet ergoterapeut

Jeg har desuden gentagende gange oplevet, at det har en positiv effekt i min træning som ergoterapeut at bringe patienter og borgere med ud i det fri. Der sker noget positivt i forhold til energiniveau, motivation og i relationen.

Det har gjort mig enormt nysgerrig på, hvad det er naturen gør ved os mennesker. Fordybelsen i dette felt har kun øget min passion for at bringe mennesker ud i naturen. At skabe gode oplevelser, kropslige og mentale minder samt opbygge og styrke fællesskaber er enormt meningsfuldt for mig.

Med viden omkring de sundhedsfremmende kvaliteter der er ved at opholde sig i naturen, er jeg inspireret af også at bruge naturen, aktiviteter i naturen og min terapeutiske faglighed til at fremme mental og fysisk trivsel sundhed.

find en tur

Kalender