fbpx

Vores arrangementer

Naturterapeutiske sanseøvelser

Oplevelser med Skovbad – naturterapi

HVAD ER ET SKOVBAD?

Skovbad er en ældgammel japansk tradition, der er praktiseret i århundreder. De seneste årtier er der forsket i skovbadningens på virking af krop og psyke, men positive resultater. Siden 1982  har Japan haft “Shinrin yoku” – skovbadning, som en del af deres formelle nationale sundhedsprogram.

Skovbadning går i korte træk ud på at opholder sig i skoven, hvor der er tid til at hengive sig til skovens atmosfære.

Med denne naturterapeutiske form eksponeres du for særligt behagelige naturmiljøer med fokus på, at forstærke følelsen af at være til stede i nuet, mærke indre ro og velvære, samt nyde de smukke omgivelser, som intensiveres af denne stærk sanselig oplevelse.

På vores ture, hvor skovbadning indgår, guides du gennem skoven og gennem små øvelser og aktiviteter. Har er der fokus på åndedrættet, kropsbevidstheden og sanserne. Øvelserne kan foregå både gående, stående og liggende. Krop og sind stimuleres herved til, at være mere åben for naturens mange sanseindtryk og eksponeres yderligere mod, at modtage den positive effekter naturen har på os som menneske.

 

ER NATURTERAPI MED ET SKOVBAD NOGET FOR DIG?

Med et guidet skovbad, får du mulighed for at få klaret tankerne, genfinde ro og balance i kroppen. Det er et godt afsæt til at styrke og  forbedre din mentale sundhed og trivsel.

  • Har du over længere tid belastet krop og sind?
  • Er det begyndt at gå ud over din trivsel, din energi og dit humør?
  • Ønsker du en anderledes og stærk sanselig oplevelse?

Så er Naturterapi noget for dig.

Skovbad
Se galleri

Ture med naturterapi